30 de octubre de 2020
30.10.2020
Regió7

Encarna Tarifa renunciarà al càrrec de regidora de l'Ajuntament de Solsona

La substituirà Mohamed el Mamoun, recentment escollit nou primer secretari del PSC al Solsonès

29.10.2020 | 22:38
La regidora de Solsona Encarna Tarifa

En l'assemblea de l'Agrupació Socialista del Solsonès es va elegir Mohamed el Mamoun Mrimou com a primer secretari de la formació a la comarca, en substitució d'Encarna Tarifa, qui també renunciarà al càrrec de regidora de l'Ajuntament de Solsona.

Encarna Tarifa va assegurar a Regió7 que la decisió de renunciar el càrrec durant aquesta legislatura ja estava acordada amb el partit ja que ella va acceptar presentar-se en les darreres eleccions amb la condició que es tractés d'una etapa temporal. La intenció del partit, segons va explicar la mateixa Tarifa, és donar pas a la joventut, en aquest cas representada per Mohamed el Mamoun. Tarifa assegura, però, que seguirà lligada al partit, tot i que no en primera fila.

El nou primer secretari té com a principal objectiu la recomposició del partit a la ciutat de Solsona i a tota la seva comarca, recuperant espais perduts, en els dar-rers anys, en municipis com Sant Llorenç de Morunys, Olius, i alguns altres de més petits, afirma la formació en un comunicat en el qual asseguren que el seu profund coneixement de la capital i de bona part del territori ha de facilitar, sense cap mena de dubte, aquest objectiu primordial.

En l'assemblea també es va acceptar la propera renúncia al càr-rec de regidora de l'Ajuntament de Solsona d'Encarna Tarifa, una vegada debatuts i votats els pressupostos de la ciutat per a l'any vinent.

Des d'aquell moment es procedirà a la seva substitució per Mohamed el Mamoun Mrimou, que era segon en la candidatura socialista de l'any passat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook