L'Ajuntament de Solsona ja ha adjudicat les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol municipal, amb la qual s'ha estalviat uns 61.500 euros. El pressupost del projecte era de 275.500 euros amb IVA inclòs però l'oferta de l'empresa guanyadora del concurs, Fieldturf Poligras, és de 214.000 euros, i millora així l'oferta de les altres dues empreses que es van presentar.

Les actuacions, que està previst que durin un mes, no podran iniciar-se fins que el departament d'Educació estabilitzi el mur de l'institut Francesc Ribalta que es va esfondrar el maig d'aquest any, tot i que el projecte encara no ha sortit a licitació i això cada cop complica més que el CF Solsona pugui disputar partits al seu camp aquesta temporada.

La substitució de la gespa era la inversió més destacada dels pressupostos d'enguany ja que pujava a 276.000 euros, tot i que al final s'ha reduït el cost. El regidor d'Esports, Joan Parcerisa, va justificar l'acció en el moment d'aprovar els pressupostos assegurant que «ja fa anys que s'ha esgotat la vida útil de la gespa».

A més de substituir la gespa existent, 6.864 metres quadrats, també es preveu ampliar-la fins al mur de tancament situat al nord del camp de futbol afegint-ne 363 metres quadrats, a més de renovar les infraestructures de manteniment i seguretat de la instal·lació com els aspersors i les porteries.