Ja han començat les obres de la primera fase de la xarxa de clavegueram al nucli d'Ardèvol, que abasta la zona del Local, la baixada cap a la Plaça i el carrer Major d'un dels nuclis que forma part de Pinós.

Segons el consistori pinosenc, les obres han d'estar acabades aproximadament d'aquí un mes. L'Ajuntament va informar en un comunicat que les actuacions poden provocar talls i afectacions al trànsit d'aquesta zona que s'aniran senyalitzant a mesura que avanci l'obra en els respectius punts d'actuació.

L'empresa constructora prendrà totes les precaucions de seguretat necessàries tenint en compte que bona part de l'actuació es fa davant l'escola.

Les obres tenen un cost de 38.788,69 euros, i estan subvencionades al 90% per la Diputació de Lleida. Les obres permetran renovar i ordenar una part de la xarxa de clavegueram del principal nucli del municipi, encarat a la construcció de la futura depuradora i a la necessària posada al dia de les xarxes de serveis municipals.

A part d'aquesta actuació, a setmana passada també es van iniciar les obres de millora del Parc de Bombers Voluntaris de Pinós, amb l'objectiu de rehabilitar la teulada. L'actuació és de 12.908,59 euros, i està subvencionada pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya