La biblioteca Carles Morató de Solsona engega «La biblioteca a casa», una iniciativa per arribar als domicilis de les persones que no poden accedir a les seves instal·lacions. Dimecres que ve, dia 18, es posa en marxa, en fase de prova pilot, aquest nou servei. Està pensat per a col·lectius vulnerables amb dificultats de mobilitat, gent gran, malalts crònics, persones en període de convalescència o en quarantena.

«La biblioteca a casa» funcionarà els dimecres de dotze a dues del migdia i limitarà els seus desplaçaments dins el terme municipal de Solsona. S'oferirà assessorament i préstec de llibres, revistes, CD i DVD.

«La biblioteca a casa» arrenca la setmana que ve com a prova pilot per reajustar el servei a la demanda real. L'any passat aquest servei es va posar en marxa pensat especialment per a la gent gran vulnerable, però no se'n va fer gaire ús. Ara, en plena pandèmia i amb l'aplicació de mesures que restringeixen la mobilitat, es preveu que aquesta opció per accedir als documents de la biblioteca tingui més demanda.