L'associació Amisol ha creat una nova marca anomenada Nus Genuí sota la que oferiran productes artesanals amb un disseny únic i exclusiu, fets de manera col·laborativa entre els membres d'Amisol i altres entitats o associacions. Una de les principals característiques de la marca és que són productes elaborats a partir de teles i/o fusta creant així obres úniques amb un gran component creatiu i artístic.

La marca surt de la llarga trajectòria que Amisol té en fomentar la inserció laboral de persones amb discapacitat i en risc d'exclusió. L'entitat vetlla per l'exercici ple dels drets de les persones amb discapacitat i les seves famílies, i per millorar la seva qualitat de vida al llarg de la seva trajectòria vital, creant i gestionant els serveis i els suports necessaris.

La producció d'aquests produectes es fa a través de diferents tallers adaptats segons les necessitats de cada persona, amb el suport d'una professional que ajuda a decidir el tipus de producte, i a elaborar-lo.

Així, seran productes innovadors, de proximitat, i fets a mà. És una marca pròpia i exclusiva, i que ofereix ocupació a persones que necessiten un suport per a desenvolupar el seu treball, potenciant la seva creativitat, la psicomotricitat, i millorant aspectes emocionals i cognitius. Nus Genuí vol potenciar i visibilitzar les capacitats de les persones, i aportar un valor social afegit.