Aquesta setmana s'ha dut a terme una nova reunió del Consell d'Infants i Joves de la Vall de Lord (la Coma i la Pedra, Sant Llorenç de Morunys i Guixers) que havia quedat aturat a causa de la pandèmia de la covid-19.

En aquesta sessió realitzada a Sant Llorenç de Morunys, el Consell va traslladar als representants dels tres municipis de la vall la voluntat de disposar d'una cistella de bàsquet i de dues taules de tennis taula al municipi. L'Ajuntament de Sant Llorenç va recollir la proposta i es compromet a instal·lar la cistella i una taula a la plaça del Mur i una altra taula a l'Escola Institut. L'Ajuntament piteu ja va preveure una partida de 5.000 euros en el pressupost d'enguany per dur a terme aquestes actuacions.

D'altra banda, l'alcalde piteu, Francesc Riu, va confirmar a Regió7 que s'està treballant per habilitar un espai de Sant Llorenç com a local de joves. El consistori ja ha traslladat una proposta al Consell d'Infants i Joves i s'haurà d'avaluar en els propers mesos com ha de ser i què haurà de tenir aquest nou equipament.