Aquest dissabte va tenir lloc la XVI Trobada del Voluntariat en l'Àmbit Oncològic, que a causa de la covid-19, es va celebrar de forma virtual. Gràcies a la col·laboració de l'àrea TIC de l'Escola Arrels, es va facilitar que l'Associació Fènix pogués participar de la jornada virtual, que per primera vegada es va adaptar en durada i contingut a aquest tipus de mitjà.

Malgrat l'impediment de retrobar-se físicament, la necessitat de compartir una voluntat solidària i d'estar al costat de les persones que pateixen la malaltia del càncer, va fer possible que un any més la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) organitzésla Trobada de Voluntariat en l'àmbit Oncològic que persegueix tres objectius. Amb aquesta jornada es vol agrair i reconèixer la tasca solidària dels milers de voluntaris que es dediquen en aquest àmbit a Catalunya, fomentar el nexe d'unió d'aquest col·lectiu i reforçar el seu sentiment de pertinença a una comunitat que va més enllà de la pròpia entitat

Fènix posa de manifest el seu agraïment a l'Escola Arrels, pel seu compromís, per la seva disponibilitat i predisposició a col·laborar amb l'associació i posicionar-se al costat dels malalts de càncer.