La Fira del Tió de Solsona s'adapta a la siutació sanitària i enguany es convertirà en la Fira del Tió XXL. Enguany els tions no són per a una exposició concentrada en un únic espai ni per a un cap de setmana, sinó per tenir-los exposats en aparadors de comerços del 5 al 15 o 20 de desembre.

En tant que no es pot fer una exposició en el format habitual, enguany es tornen a demanar tions per mantenir l'ambient nadalenc, però s'exposaran de forma repartida entre aparadors de diversos establiments de la ciutat. Paral·lelament, es convocarà un concurs per a les famílies que farà seguir un recorregut per participar en un sorteig. La idea és exposar els tions entre el 5 i el 15 o el 20 de desembre, en funció de la disponibilitat de les famílies que els cedeixin. L'objectiu és incentivar la població a recórrer els establiments i promoure les compres de Nadal al comerç local.

La Fira del Tió XXL és organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès, a través de Solsonès Fires, i l'Ajuntament de Solsona, a través de l'Agència de Desenvolupament Local. Hi col·laboren Creu Roja del Solsonès, la UBIC Solsona, La Menestrala, el Gremi d'Hostaleria del Solsonès i l'Associació de Turisme Vall de Lord. Els propers dies se'n donarà a conèixer el programa.