La regidoria de Desenvolupament Local de l´Ajuntament de Solsona, a través de l´Agència de Desenvolupament Local (Adlsolcar), convoca el tretzè Concurs d´aparadors per Nadal. El consistori apunta que durant el període prenadalenc els mateixos establiments són un element clau per dinamitzar els eixos comercials i crear un incentiu més de l´activitat comercial, especialment en un any condicionat per la crisi de la covid-19. En total es repartiran més de 1.000 euros. A banda dels tres primers premis, entre els quals es repartiran 650 euros com en l´edició anterior, enguany s´amplien les recompenses entre les altres millors composicions.

Així, aquestes festes també hi haurà un primer premi de 300 euros, un segon de 200 i un tercer de 150. Tots tres rebran igualment un distintiu que es podrà exposar a l´aparador. A banda dels tres primers classificats, però, se sortejaran quinze premis de 25 euros per comprar al comerç local, amb la qual cosa tots els establiments participants tindran l´oportunitat de rebre una recompensa. Així mateix, hi haurà accèssit amb menció honorífica per a les botigues que també hagin rebut una valoració alta per part del jurat.

El jurat d´aquest concurs, format per diferents col·lectius solsonins, valorarà els aparadors entre els dies 5 i 15 de desembre.