La presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, Sara Alarcón, serà la solsonina més ben situada en les llistes d´ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya, el 14 de febrer.

La militància republicana de la Federació Comarcal del Solsonès ha escollit aquest cap de setmana Sara Alarcón i també Albert Solé, regidor d´Odèn, com els seus representants a formar part de la llista electoral d´ERC a les eleccions catalanes. El congrés extraordinari s´ha celebrat de forma telemàtica, a causa de la situació provocada per la pandèmia de la covid-19.

Sara Alarcón, que va presentar en els terminis establerts els avals de la militància a la comissió organitzadora del congrés, va ser escollida com a primera candidata. En una segona votació, la militància va triar el regidor d´Odèn Albert Solé com a segon candidat de la federació comarcal d´ERC al Solsonès.

La comissió de garanties d´Esquerra ja va proclamar fa uns dies Marta Vilalta com a cap de llista per la demarcació de Lleida. També, Teresa Jordà i Raquel Sans van ser ratificades per Girona i Tarragona, respectivament. I Pere Aragonès per Barcelona, per tant, candidat d´ERC a la presidència de la Generalitat.