L'evolució de la pandèmia al Solsonès segueix patrons diferents a la capital comarcal i a la resta de la comarca. Durant tota la setmana passada el Centre Sanitari va detectar 49 nous positius al conjunt del Solsonès, dels quals menys d'una desena eren de Solsona. 36 positius van ser diagnosticats a través de 371 proves PCR i 13, a partir de 68 tests d'antígens ràpids (TAR).

Tal com es va informar la setmana passada, la Vall de Lord és la zona on es concentren més esforços per controlar i fer un seguiment de l'epidèmia després que s'hagin detectat 45 positius en el que portem de mes. Quant al control de la covid-19 als centres educatius, a l'Institut Escola Vall de Lord s'han confinat els grups de P3 a P5, el cicle superior i 1r d'ESO, i a l'Institut Francesc Ribalta de Solsona

Des del Centre Sanitari del Solsonès es demana mantenir la màxima prudència per evitar contagiar-se, al marge dels resultats, atès el risc general d'una tercera onada per festes. Si bé a partir de divendres es permetrà la mobilitat al conjunt de la comarca, es demana limitar les sortides i es recorda la necessitat de fer trobades d'un màxim de sis persones, excepte per a les bombolles de convivència.