16 de desembre de 2020
16.12.2020
Regió7

Educació preveu que les obres de l'escola El Vinyet acabin en un any

Malgrat la interrupció de l'activitat per part de l'antic contractista, el projecte avança a bon ritme

15.12.2020 | 23:45
L'alcalde de Solsona, David Rodríguez (dreta), va visitar ahir les obres de la nova escola El Vinyet

Les obres de construcció del nou edifici de l´escola El Vinyet estan en marxa des de fa unes setmanes i la previsió del Departament d´Educació, tenint en compte el bon ritme de les obres, és que els alumnes puguin estrenar el nou equipament d´aquí un any, és a dir, en el segon semestre del curs 2020-2021.

Es tracta d´un dels projectes més esperats a Solsona des de que el 2007 els alumnes estiguin estudiant a un espai municipal i molts ells en mòduls prefabricats per manca d´espai. Les obres del nou edifici van començar l´octubre del 2019, quan es va signar l´acta de replanteig. Tot i això, l´empresa guanyadora del concurs, Grup Soler, no va reprendre les obres després de l´estat d´alarma. Per aquest motiu, la Generalitat va cedir el projecte a una nova constructora, Vilà i Vila Obres i Serveis, que és la que està duent a terme les obres.

L´alcalde de Solsona, David Rodríguez, assegura que les obres van a bon ritme però que amb aquests projectes tan llargs pot sorgir qualsevol complicació que retardi el termini d´aquestes. Tot i això, el batlle està satisfet perquè finalment les obres tirin endavant i a bon ritme ja que era una actuació molt necessària per la ciutat i, sobretot, pels alumnes de l´escola El Vinyet.

Actualment s´està aixecant l´estructura del que serà l´edifici principal dels dos que preveu el projecte. El nou edifici acollirà els prop de 220 alumnes que aquest curs segueixen a les cargoleres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook