Un muntatge vinculat al 250è aniversari del naixement de Beethoven i amb el silenci com font d'inspiració ha rebut enguany el primer premi del Concurs d'aparadors per Nadal de Solsona, convocat per la regidoria de Desenvolupament Local.

Situat al carrer de Sant Cristòfol, 2, és obra de l'artista Ton Casserras i de Jordi Vilar, per a l'empresa de materials de construcció Jordi Vilar. Mans i Mànigues, al carrer del Castell, 48, rep el segon premi amb un cotxe que duu un avet a sobre fets amb ganxet amb una base de llanes; i DSF Ferreters, ubicat a la carretera de Manresa, 54, el tercer amb un arbre nadalenc elaborat exclusivament amb productes propis de la ferreteria. Els seus aparadors han estat els més ben valorats dels 33 que han participat a la tretzena edició de la convocatòria.

El primer premi és de 300 euros, el segon de 200, i el tercer, de 150. El jurat en va valorar l'impacte visual, la creativitat i la coherència entre el que es mostra i el que ven l'establiment. També han rebut una menció de qualitat Casa Adroguer Nou, Ca la Celes i Òptica Jané. D'altra banda, entre tots els concursants no premiats s'ha sortejat 16 premis de 25 euros cadascun.