Una avaria en un tub de la xarxa d'aigua de Solsona detectada dilluns a quarts de quatre de la tarda a la plaça del Camp va deixar sense subministrament bona part del sector oest del municipi, concretament a la banda dreta de la carretera de Torà, Cal Llarg i masies de Sant Honorat, fins als volts de les 12 del migdia d'ahir. Així, després d'hores de feina per part del Servei Municipal d'Aigua, tots els veïns afectats van poder recuperar el servei unes 19 hores després de perdre'l.

L'incident a la xarxa va estar causat per l'arrel d'un arbre de la plaça del Camp, que va provocar la ruptura d'un tub de fibrociment. L'avaria va detectar-se a causa del sobreeiximent d'aigua sobre el paviment a la zona de la plaça. Els operaris municipals, que van tallar el subministrament dilluns cap a les cinc de la tarda, van obrir una rasa i van dur a terme els treballs per arranjar el tub utilitzant brides de reparació.

Mentrestant, de manera provisional i el mateix dilluns, es va restablir el servei a una part del sector afectat mitjançant una altra línia de la xarxa, si bé l'aigua arribava amb una pressió inferior. Amb tot, els immobles que tenen els dipòsits situats a la part superior de l'edifici segurament van romandre sense aigua fins al migdia.

També dilluns es va produir una altra avaria, de menys envergadura, que va afectar els polígons industrials i algunes cases properes al sector de Cal Xuxa, però es va poder resoldre al llarg de la mateixa tarda.