L'Ajuntament de la Coma i la Pedra va denunciar ahir a través d'un comunicat que pateix sabotatges a les instal·lacions elèctriques del municipi, especialment a les de la urbanització del Port del Comte, i va anunciar que ja estaven denunciats a les autoritats.

El consistori lamenta aquests fets ja que un dels seus objectius és portar a terme el Pla de millores de la infraestructura elèctrica de tot el municipi i fer-la més eficient en un termini de 4 anys.

De les primeres actuacions planificades ha estat la millora de la instal·lació elèctrica a la urbanització del Port del Comte, que es troba en una situació que es pot qualificar de greu, amb envelliment de la xarxa elèctrica, falta de cablejat elèctric en molts dels carrers, deteriorament de punts de llum, i mal estat dels punts de subministrament i la seva manipulació per persones no autoritzades.

Durant el mes de desembre s'ha rehabilitat l'enllumenat públic per augmentar-ne la fiabilitat i la seguretat, i reduir-ne el consum energètic a les zones del carrer Fornet, de l'Avinguda del Port del Comte, la zona de pujada de l'Hostal i la zona de la Clota. L'import d'aquestes actuacions ha estat de 62.179 euros.