12 de gener de 2021
12.01.2021
Regió7

Comença la vacunació de la covid-19 al Centre Sanitari del Solsonès

S'ha administrat la primera dosi a 94 persones que treballen al mateix ens i a 13 residents de l'àrea sociosanitària

12.01.2021 | 12:40
La doctora Brígit Juanmartí ha estat una de les persones receptores de la vacuna

Els treballadors del Centre Sanitari del Solsonès han rebut avui la primera dosi de les vacunes de la covid-19. Els destinataris han estat 94 persones que treballen en el mateix ens, entre professionals sanitaris, personal administratiu, de cuina, neteja i zeladors, entre d'altres, i 13 residents de l'àrea sociosanitària. Només 4 residents i 1 treballador han decidit no vacunar-se.

D'aquí 21 dies, les mateixes persones que s'han vacunat avui rebran la segona dosi del vaccí de Pfizer-Biontech, que és el que s'està aplicant a tot l'estat. Tal com va expicar el director mèdic de l'ens la setmana passada, la primera dosi del vaccí és la que comença a crear anticossos i la segona en maximitza l'efectivitat.

Al Solsonès ja es va vacunar a les residències La Vall, de Sant Llorenç de Morunys i a la d'Amisol, de Solsona. No s'ha pogut administrar a la residència d'avis Hospital Pere Màrtir Colomés ja que estan immersos en un brot que, segons les dades d'aquest dilluns, acumula sis defuncions, 63 usuaris contagiats i 42 treballadors que també han donat positiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook