12 de gener de 2021
12.01.2021
Regió7

L'Agència de Desenvolupament Local de Solsona incorpora un tècnic de dinamització del nucli antic

La plaça de treball està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya i emmarcada en el projecte Treball als Barris

12.01.2021 | 13:50
El nou tècnic dinamitzador del nucli antic, Aleix Solé

Aquesta setmana l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona s'ha ampliat amb un tècnic dinamitzador del nucli antic. El lloc l'ocupa el navarclí Aleix Solé, després que obtingués la millor puntuació d'entre les disset persones que es van presentar al concurs de selecció. Solé ocuparà la plaça que va quedar vacant el setembre del 2019.

Si bé les funcions de l'anterior dinamitzador van ser cobertes internament, Aleix Solé ara les desenvoluparà més àmpliament. El seu pla de treball consisteix en la dinamització socioeconòmica, empresarial i comercial del nucli antic, inclosos el teixit comercial i el mercat, sempre en cooperació i coordinació amb entitats i agents públics i privats; l'impuls de l'Illa Cultural, i el desplegament del Pla director de promoció econòmica de Solsona (Solsona Co).

Aleix Solé és historiador amb un màster en gestió del patrimoni cultural i té experiència com a cap d'àrea d'educació, cultura i joventut al Consell Comarcal del Bages, dinamitzador d'un casal de joves per a l'Ajuntament de Manresa i tècnic en l'àmbit de la gestió cultural del monestir de Sant Benet de Bages.

La seva contractació està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb major necessitat de reequilibri territorial i social, dins el projecte Treball als barris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook