13 de gener de 2021
13.01.2021
Regió7

L'Agència de Desenvolupament Local contracta un nou tècnic

El navarclí Aleix Solé tindrà la funció de treballar per la dinamització del nucli antic de Solsona

12.01.2021 | 22:40
L'Agència de Desenvolupament Local contracta un nou tècnic

L'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona s'ha ampliat amb un tècnic dinamitzador del nucli antic. El lloc l'ocupa el navarclí Aleix Solé, després que obtingués la millor puntuació d'entre les disset persones que es van presentar al concurs de selecció. Solé ocuparà la plaça que va quedar vacant el setembre del 2019.

Si bé les funcions de l'anterior dinamitzador van ser cobertes internament, Solé ara les desenvoluparà més àmpliament. El seu pla de treball consisteix en la dinamització socioeconòmica, empresarial i comercial del nucli antic, inclosos el teixit comercial i el mercat, sempre en cooperació i coordinació amb entitats i agents públics i privats; l'impuls de l'Illa Cultural, i el desplegament del Pla director de promoció econòmica de Solsona (Solsona Co).

Solé és historiador amb un màster en gestió del patrimoni cultural i té experiència com a cap d'àrea d'educació, cultura i joventut al Consell Comarcal del Bages, dinamitzador d'un casal de joves per a l'Ajuntament de Manresa i tècnic en l'àmbit de la gestió cultural del monestir de Sant Benet de Bages.

La contractació està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del programa «Treball als barris».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook