El coronavirus ha causat la mort de dos residents de l'Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona aquest matí, amb la qual cosa el nombre de difunts ascendeix a 14. Les víctimes són el Mn. Jaume Ballarà i el Mn. Joan Camps, dos membres del Bisbat de Solsona que eren usuaris de la residència. D'altra banda, tal com s'ha informat avui en el si de la comissió de seguiment del brot, estan estables els 16 residents que el cap de setmana van ser traslladats a un centre d'Igualada, malgrat que se n'han detectat dos de positius, que han estat aïllats.

Pel que fa al personal, les últimes 24 hores s'han reincorporat tres professionals més, després de donar negatiu en les proves PCR fetes ahir, que se sumen a les quatre que ja ho havien fet. Properament també es preveu que s'hi puguin afegir altres treballadores a les quals es realitzarà la prova. El brot, des del seu inici, ha arribat a afectar el 57% de la plantilla, formada per 74 professionals, si bé les primeres contagiades han pogut tornar a la feina.

Des del Patronat de la Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomés i la comissió de seguiment del brot detectat a final de desembre, es trasllada el condol a les famílies i amistats de les persones finades i tot el suport a l'equip humà que treballa en la gestió de la malaltia des de dins. En aquests moments, a la residència solsonina hi ha 54 usuaris positius de covid-19.