23 de gener de 2021
23.01.2021
Regió7

Els morts per covid a la residència de Solsona ja són 27

El centre preveu passar a residència taronja durant els pròxims dies

23.01.2021 | 16:16
Els morts per covid a la residència de Solsona ja són 27

La residència Hospital Pere Màrtir Colomès ha patit una nova defunció en les últimes 24 hores, de manera que ja són 27 els usuaris que han perdut la vida a causa del brot detectat a finals de desembre.

Tot i això, el centre ja es prepara per afrontar una setmana que serà clau per a la recuperació de la normalitat. Tal com s'ha exposat aquest dissabte en la reunió de la comissió de seguiment del brot, es preveu poder passar a ser residència taronja segons la classificació establerta pel Departament de Salut en l'àmbit residencial. Aquesta classificació significaria que el brot està controlat i permetria començar a treballar en la planificació i la gestió del retorn de les 16 persones que es van traslladar a una residència d'Igualada.

D'altra banda, en la reunió de seguiment també s'ha acordat que, a causa de la progressiva millora de la vida a la residència, a partir d'ara els comunicats per informar del brot ja no seran diaris, i només es realitzaran quan "hi hagi notícies rellevants", afirma el comunicat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook