El Solsonès ha detectat 72 casos positius de coronavirus en una setmana, 64 a partir de 626 tests PCR i quatre amb 15 TAR. Quatre dels positius corresponen a centres educatius, diagnosticats per mitjà de 332 PCR d'automostra. Per a la direcció mèdica del Centre Sanitari, representen unes xifres de contagi amb "un nivell sostingut massa elevat, que es resisteix a disminuir".

Un dels indicadors sobre l'alarmant estat de l'epidèmia és el volum de grups escolars confinats. Concretament, n'hi ha nou, entre els quals hi ha cinc grups de l'Institut Francesc Ribalta, dos de Setelsis, un d'Arrels Secundària i el grup de la llar d'infants Els Piteuets, de Sant Llorenç de Morunys.

Davant d'aquest elevat índex de contagi es reitera la "necessitat d'extremar les mesures de precaució i reduir les relacions socials al mínim possible" en un moment en el qual el sistema sanitari està notablement condicionat per una gran pressió hospitalària.

La residència d'avis Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona, que ha patit un brot que acumula ja 27 defuncions, comença a veure el final d'aquest fatídic episodi. A falta d'una valoració mèdica dels residents, l'objectiu de Salut és que els usuaris i els treballadors rebin la primera dosi de la vacuna el més aviat possible, amb la voluntat de fer-ho aquesta setmana.