01 de març de 2021
01.03.2021
Regió7

El Casal Jove, en mans dels estudiants de l'institut escola Vall de Lord

Un grup d'estudiants ultima els detalls per decidir quina forma prendrà el nou espai d'oci per a la seva generació

28.02.2021 | 21:28
El Casal Jove, en mans dels estudiants de l'institut escola Vall de Lord

El Consell Infantil i Jove de la vall de Lord decidirà el futur del nou casal per a la seva generació. El Consell, que és format per diversos representants de cada curs de l'institut escola Vall de Lord, ha presentat diverses propostes sobre quins equipaments són necessaris a l'espai i quines activitats s'hi programaran.

Partint d'un pressupost anual de 5.000 euros que l'Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys facilita al grup per a despeses derivades de les necessitats dels joves de la zona, el Consell s'encarregarà de decidir quina forma volen que prengui el Casal Jove, que se situarà a l'antiga Creu Roja de Sant Llorenç de Morunys.

Tot i ser acompanyats pels consistoris de la Vall de Lord, l'Oficina Jove i el centre en tot moment, el Consell és un organisme autònom que s'encarrega de prendre algunes decisions sobre els joves del territori, i per aquest motiu se'ls ha encarregat la tasca de fer-los partícips en la creació del nou espai.

A la presentació, els diversos grups de joves van coincidir en la dimensió que volen que adquireixi l'espai, «els joves volen que sigui un espai per a l'oci», afirma l'alcalde Guixers, Jordi Selga. Tanmateix, no serà fins a la propera reunió que els joves decidiran la proposta definitiva.

Respecte a la iniciativa, la directora de l'institut escola Vall de Lord, Elena Camarasa, afirma que «els joves estan molt contents ja que participen en la vida de la vall i les seves demandes tiren endavant».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook