09 de març de 2021
09.03.2021
Regió7

La biblioteca Carles Morató de Solsona reprèn dissabte la presencialitat

L'equipament obrirà amb el taller musical "Big Bang Beethoven", destinat a un públic d'entre 5 i 10 anys

09.03.2021 | 13:32
Una activitat realitzada a la biblioteca de Solsona abans de la pandèmia

El saló de les Homilies d'Organyà de la biblioteca de Solsona recupera la presencialitat com a sala d'actes aquest dissabte amb el taller "Big Bang Beethoven", una proposta d'audició musical activa i conscient conduïda per Gemma Canadell, directora del Servei Educatiu del Palau de la Música. L'activitat amb la que els menuts de casa es podran endinsar en el món de la música clàssica tot descobrint-ne un dels compositors més interessants, és gratuïta i adreçada exclusivament al públic d'entre 5 i 10 anys.

Per motius de capacitat de la sala i de plantejament de l'activitat, es demana a les famílies que no s'hi quedin. El taller es desplega en dues tandes de 40 minuts cadascuna. La primera sessió engegarà al punt de les onze i reunirà la mainada de 5 a 7 anys. A les dotze serà el torn de l'audiència sènior, amb infants de 8 a 10 anys. Les places són limitades i requereixen inscripció prèvia. Cal adreçar-se a la biblioteca solsonina a través del telèfon 973 48 38 39, o bé al correu electrònic biblioteca.solsona@ajsolsona.cat.

Aquesta és una iniciativa basada en el llibre també titulat Big Bang Beethoven, amb text de Canadell, i organitzada pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i el Palau de la Música Catalana amb la voluntat de crear sinergies per difondre la música clàssica entre els infants usuaris de les biblioteques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook