El Centre Sanitari del Solsonès ha detectat 10 casos positius en una setmana, dos més que la setmana anterior. D'aquests, nou han estat diagnosticats a partir de 59 proves PCR, mentre que un ho ha estat a partir de 30 TAR. Aquestes xifres suposen un lleuger augment de nous positius de coronavirus en una setmana. Això també es reflecteix en la taxa de reproducció, que a la capital comarcal torna a ser superior a 1 (1,13), la qual cosa significa que l'epidèmia creix.

L'índex del risc de rebrot a Solsona continua molt alt, amb 210,97 punts, i al conjunt del Solsonès es considera alt, amb 133,58 punts. Pel que fa a l'àmbit escolar, a dia d'avui, no hi ha cap grup confinat.

Quant a la vaccinació, el Centre Sanitari segueix amb l'administració de primeres dosis a les persones dependents. Fins ara s'han administrat 300 vacunes entre dependents, cuidadors i persones que no poden desplaçar-se en les tres setmanes des que es va començar la campanya per a aquest col·lectiu. Aquesta setmana començaran a administrar la segona dosi a qui li correspongui.

Des d'aquest dilluns el Procicat ha aixecat el confinament comarcal, per la qual cosa es permet la mobilitat per l'interior de Catalunya sempre que es faci sol o amb la bombolla de convivència. Malgrat aquesta desescalada i la percepció de certa normalitat que pot provocar l'estabilitat en el nombre de contagis, el Centre Sanitari demana a la població que eviti una relaxació que podria conduir a un repunt.