L'estació d'esquí del Port del Comte ha tancat la temporada aquest cap de setmana i així s'ha acabat un any difícil que ha estat marcat per la pandèmia de la covid-19 i amb uns últims dies amb altes temperatures i manca de neu a les pistes.

El complex de la Coma i la Pedra va informar a través de les seves xarxes socials que el diumenge 28 passat seria l'últim dia d'aquesta temporada, però l'endemà va rectificar i va anunciar que l'estació estaria oberta sense data en espera d'una millora de les condicions meteorològiques.

Tot i això, finalment el temps no ha acompanyat i les altes temperatures que s'han viscut en els darrers dies han obligat que el Port del Comte posi punt final a la temporada després que els últims dies només tinguessin disponible la zona de debutants amb les cintes remuntadores.

D'altra banda, Masella va informar a través de les xarxes socials que continuarà oberta després de Setmana Santa, mentre que La Molina diu al seu web que l'últim dia d'obertura serà avui.

Les estacions d'alpí de Baqueira Beret, Boí Taüll, Port Ainé, Espot Esquí i Tavascan també tanquen avui la temporada 2020-2021, marcada per la pandèmia de la covid-19 i les mesures de mobilitat derivades.