El Centre Sanitari del Solsonès ha detectat nou positius durant la Setmana Santa, una xifra que quasi quintuplica la de la setmana anterior, quan van diagnosticar-se únicament dos contagis. La majoria de casos, un total de set, s'han conegut a partir de 48 proves PCR i la resta, amb 43 TAR.

Aquestes dades suposen un lleuger repunt en el nombre de contagis, si bé el risc de rebrot al Solsonès continua baix, amb 128,01 punts a nivell de comarca i 32,99 a Solsona. Pel que fa a la velocitat de propagació de la covid-19, al Solsonès puja fins a 2,14, la qual cosa significa que l'epidèmia creix, mentre que a la capital comarcal es manté a 1. En aquest context, el curs escolar ha arrencat el tercer trimestre sense cap grup confinat.

Des del Centre Sanitari i des de l'Ajuntament de Solsona es reitera el prec a la població que mantingui les mesures de precaució i prevenció per evitar nous contagis, tenint en compte que a Catalunya aquests dies festius s'han tancat amb un increment de la pressió assistencial.