En el context de quarta onada de la pandèmia a Catalunya, el nombre de casos de coronavirus detectats al Centre Sanitari del Solsonès es torna enfilar amb 15 nous positius en una setmana, fet que representa un increment del 66%. Aquest repunt també s'ha evidenciat en l'àmbit escolar, amb el confinament d'un curs de P3 de l'Escola Arrels i la meitat d'un cicle del curs d'infermeria de l'Institut Francesc Ribalta.

Els últims positius s'han diagnosticat a partir de 95 proves PCR i 28 TAR. L'índex del risc de rebrot torna a ser alt tant a la comarca, amb 162,68 punts, com a Solsona, amb 104,46. L'empitjorament dels indicadors també es reflecteix en la taxa de reproducció de l'epidèmia, d'1,45 al Solsonès i 1,36 a la capital.

El Centre Sanitari i l'Ajuntament de Solsona reiteren la crida a la precaució en dues setmanes que es consideren crucials al país, tenint en compte la tendència a l'alça dels indicadors i el fet que encara s'hagi de reflectir l'impacte de tots els contagis propiciats pel relaxament de la Setmana Santa.