16 de abril de 2021
16.04.2021
Regió7

Laura Saula presenta avui un relat amb les dones pageses com a protagonistes

15.04.2021 | 19:00
La portada de l'obra de Laura Saula

La periodista Laura Saula presentarà avui a les 7 de la tarda el seu llibre Terra de dones. L'acte es durà a terme al saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca Carles Morató de Solsona.

Saula debuta en el món del llibre amb una obra que homenatja la història de les dones al camp.

El llibre sorgeix d'un article publicat al magazín La Mira que traça un mosaic generacional a través de vuit pageses d'arreu del país, que permeten connectar de manera senzilla i profunda la història petita amb la història gran per mitjà d'elements com la identitat o l'arrelament.

A banda de la presència de l'autora, participaran a l'acte la solsonina Marta Borràs, responsable d'una granja de porcs ecològics, i la sanaügenca Maria Casoliva, dedicada a les pomes ecològiques i la cria de conills, dues de les protagonistes del llibre. També hi intervindran l'alcalde de Solsona, David Rodríguez i, telemàticament, la primera dona a capitanejar la cartera d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya (2016-2017), Meritxell Serret. De fet, Serret, juntament amb la seva successora en el càrrec, Teresa Jordà, signen el pròleg de l'òpera prima de Saula.

Ateses les restriccions de capacitat de la sala per motius sanitaris, es recomana reservar lloc amb antelació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook