El Centre Sanitari del Solsonès suspèn a partir d’avui les visites de familiars a la unitat sociosanitària fins a nova indicació. Es tracta d’una mesura que pretén reduir la reproducció de casos de la covid-19 a la comarca i que, al mateix temps, respon a una petició del departament de Salut de la Generalitat als centres del territori.

Fonts del Centre Sanitari del Solsonès asseguren que, tot i no permetre les visites de forma temporal, es potenciarà l’ús de videoconferències entre els usuaris i els seus familiars durant aquest període «per mantenir vius aquests contactes».

A causa d’aquest increment de casos, el Centre anunciava ahir que tampoc es faran les revisions mèdiques esportives amb prova d’esforç previstes durant l’estiu. Al mateix temps, feien una crida a la població a no acudir al centre llevat casos d’urgència.

La direcció demana a la població del Solsonès que «prengui totes les mesures possibles per evitar l’elevat nombre de contagis que s’estan produint». En aquest sentit, apel·len a la responsabilitat dels joves, en considerar clau «que prenguin consciència de l’afectació que suposa l’elevat nombre de positius al territori, encara que molts d’ells puguin ser asimptomàtics».