El regidor republicà d'Olius, Josep Caelles, serà, a partir de demà, el nou president per delegació del Consell Comarcal del Solsonès, el quart d'aquest any, i fins que la presidenta Sara Alarcón rebi l'alta mèdica. 

Josep Caelles va ser nomenat ahir conseller comarcal, substituint així al primer president per delegació que va renunciar el 2 d'agost per manca d'acords i de bon ambient dins de l'ens. 

El nou president del Consell Comarcal es convertirà també en el primer vicepresident de l'ens, mentre que Ferran Ginestà, que havia exercit com a president per delegació des de l'anunci de la renúncia de Marc Casabosch. El mateix Casabosch ha donat compte en el ple d'avui de la seva renúncia de forma oficial i el regidor de Sant Llorenç de Morunys, Joan Subirana, ocuparà el seu lloc a partir del proper ple del Consell.

Josep Caelles ha avançat que torna a l’ens comarcal després de la seva etapa de quatre anys en l’anterior legislatura “amb especial il·lusió, i que entoma la nova responsabilitat amb entusiasme”. Caelles ha subratllat la intenció de seguir buscant el consens amb la resta de grups polítics, i es mostra convençut que l’ens comarcal ha de liderar projectes en benefici del benestar de les persones de la comarca.