L’equip d’El 6 (Servei d’intervenció Socioeducativa del Solsonès), que treballa amb infants, joves i famílies i els acompanya en els diferents processos de creixement personal, oferirà properament un nou espai dedicat als infants d’entre 0 i 3 anys i a les seves famílies. El nou espai pretén acompanyar, donar suport i desenvolupar eines per a la criança de l’infant i el seu propi entorn.

Les propostes i activitats pedagògiques que s’oferiran durant aquest nou curs estan en total consonància amb el moment vital i de desenvolupament psicomotriu dels infants participants. L’espai de joc està dissenyat i pensat perquè els infants facin les seves primeres descobertes a través de safates d’experimentació sensorial i busquin activitats que afavoreixen el moviment lliure. També hi ha un racó de contes i d’instruments musicals, entre d’altres. Per a les famílies i per a les persones que en tenen cura, es pretén que es converteixi en un lloc d’intercanvi per compartir amb altres adults les inquietuds i experiències en un moment vital i especialment intens.

La iniciativa forma part de l’Espai Cucanya, un projecte que va iniciar el seu pas en conferències sobre diversos aspectes de la criança com són els rols parentals, el joc com l’ofici de l’infant, els vincles afectius i els hàbits saludables, les quals van gaudir d’una bona acollida.

Per participar en aquest espai, les famílies que hi vulguin formar part es poden inscriure de forma gratuïta a partir del dia 4 d’octubre, de les 9 a les 13 hores, al local d’El 6, a Solsona. També poden demanar informació a través del telèfon i el correu de l’entitat que es pot trobar a les seves xarxes socials.

Aquesta iniciativa del Consell Comarcal del Solsonès i El 6 compta amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.