A partir d’aquest divendres i fins al 15 de gener, 13 artistes solsonins donaran a conèixer la seva obra a la primera edició de Mira l’Art, un circuit artístic en aparadors de Solsona. A cada parada, s’hi podrà veure un treball o més, així com una fitxa descriptiva i les dades de contacte de cada autor. A més, se’n podran descarregar les presentacions en àudio a través d’un codi QR.

Proporcionar una plataforma al carrer que donés a conèixer els artistes locals és una idea que va sorgir a principi d’any en una de les trobades de la regidoria de Cultura amb diversos col·lectius del sector. Amb Mira l’Art «apropem la creació artística a la ciutadania, posem en valor l’art fet a casa, donem a conèixer els artistes i, al mateix temps, dinamitzem algun dels eixos comercials de la ciutat pels volts de Nadal», manifesta l’alcaldessa, Judit Gisbert.

S’hi podrà veure pintura, gravat, il·lustració i escultura. Els noms d’aquesta primera edició són els de Claustre Cuadrench; Anna Terricabras; Aurembiaix Sabaté; Ramon-Àngel Davins; Pau Reig; Joma; Nicola Roca; Aleix Albareda; Domènec Marmi; Sessa Casserras; Jaume Cuadrench; Lurdes Santamaria i Jaume Roure.