Habilitar una nova zona d’esbarjo per al barri Torregassa i posar fi a les molèsties veïnals que s’han generat els últims mesos a la plaça de la cruïlla dels carrers J. V. Foix i Alcalde Moles. Aquest és l’objectiu dels convenis signats per l’Ajuntament amb els titulars d’una finca rústica situada al final del carrer de Pau Picasso, propera a l’Escola Arrels II. La primera tasca consistirà en una desbrossada general del terreny abans de definir-hi exactament el tipus de mobiliari urbà que s’hi instal·larà.

Aquesta setmana, l’alcaldessa, Judit Gisbert, ha visitat la finca juntament amb el cap de la brigada municipal per comprovar l’abast de les actuacions prèvies que s’hi ha de dur a terme. Una vegada s’hagin fet els treballs de desbrossament, s’aplanarà una part del terreny, s’hi traslladarà la cistella de bàsquet del barri i s’hi col·locaran taules i bancs. Tot i això, s’ha d’acabar d’estudiar, juntament amb Serveis Tècnics, com organitzar el nou espai d’esbarjo.

Fa uns quants mesos, veïnat dels carrers de l’Alcalde Moles i J. V. Foix van traslladar a l’Ajuntament les seves queixes pel soroll provocat per alguns joves que es reunien al voltant de la cistella de bàsquet. Amb la mediació de l’alcaldessa, el regidor de Joventut i Afers Socials, Joan Parcerisa, i personal dels Serveis Socials, s’ha arribat a aquesta solució, que, per ara, es preveu que sigui provisional.