L’Hotel La Vella Farga, a Lladurs, obrirà portes els dies 4 i 5 de desembre perquè tothom qui vulgui pugui visitar la seva primera Fira de Nadal, una proposta que inclourà una quinzena de parades perquè els visitants facin les compres nadalenques, però també un munt d’activitats paral·leles: des de concerts, tallers, tasts i fins i tot un espai gastronòmic obert als migdies per fer un menú de tapes.

D’aquesta manera, la primera Fira de Nadal de la Vella Farga convertirà l’hotel en un espai obert al públic amb una oferta d’activitats d’oci per a totes les edats. La fira serà els dies 4 i 5 de desembre de 2/4 de 12 del migdia a 2/4 de 8 del vespre, a la plaça i al mirador de l’hotel.

A la zona de compres s’hi podran trobar articles tan diversos com joieria, brodats, complements, roba, decoració, flors o llaminadures. A més, durant el cap de setmana es presentaran les primeres peces d’una nova col·lecció de joies sorgida de la col·laboració entre La Vella Farga i Estrada Joiers.

Aquesta fira, que té l’objectiu d’obrir per primera vegada les portes de l’hotel al públic en general, coincideix amb el cap de setmana en què La Vella Farga es vestirà de Nadal amb la seva decoració nadalenca, un dels moments més especials que es viu durant l’any a l’hotel.