L’Ajuntament de Solsona disposarà dilluns de l'informe tècnic per determinar si els veïns dels blocs de pisos 9 de la plaça del Camp i 3 del passeig del Pare Claret poden tornar a casa i els establiments, reobrir després de l'incendi. Per informar-los de la situació i les previsions, l'Ajuntament convoca els veïns dels edificis adjacents i dels quatre locals aquest dissabte al matí a l'edifici consistorial.

Després que la inspecció diària dels Serveis Tècnics Municipals de l’esquerda del mur de càrrega de l’edifici número 10 hagi certificat que la clivella s’ha estabilitzat des de dilluns, el consistori ha considerat idoni reforçar la valoració tècnica amb l’assessorament d’un despatx d’arquitectes especialitzat en aquest camp. Sabem que treballen amb tota la celeritat possible per buscar la millor solució arquitectònica. Aquesta és la segona fase, que haurem de valorar en funció de l’informe que ens facin arribar els propietaris”, ha afirmat l'alcaldessa Judit Gisbert.

Del centenar de persones que han de dormir fora de casa des de diumenge passat, 78 es troben reallotjades en places hoteleres del Gran Sol, Crisami i Solsona Centre, mentre que la resta ho fan en cases de familiars i amics. Alguns veïns són atesos per la Borsa d’habitatge de lloguer en la recerca de pisos on viure temporalment.