L’Ajuntament de la Coma i la Pedra arreglarà la coberta de l’edifici d’entitats i de la piscina municipal que fa mig any va quedar afectada per la caiguda d’un arbre.

El consistori ha posat a concurs el projecte amb un pressupost estimat de 32.737,34 euros amb IVA inclòs. El termini per finalitzar les obres, que encara s’han d’adjudicar, serà de 2 mesos des de l’inici de les obres.

L’edifici d’entitats i de la piscina municipal va patir la caiguda d’un arbre sobre la coberta de la zona de l’escenari de la sala arran de les fortes pluges que van caure al municipi el 14 de setembre passat. La gran quantitat d’aigua va provocar una esllavissada de terres del talús posterior a l’edifici, fet que va descalçar i arrossegar un arbre que va acabar caient sobre la coberta de l’edifici. L’impacte va provocar que es trenquessin les teules, el tauler, les bigues i el fals sostre i s’obrís un forat, fet que va malmetre l’estructura en una superfície aproximada de 20 m2. També van quedar afectats els voladissos que estructuralment tenien continuïtat amb les bigues de la coberta.

A l’edifici afectat hi ha la sala polivalent del municipi, el bar, els banys i sala d’instal·lacions, a més d’oficines, espais i banys destinats a les entitats.