Territori de Masies aposta per les croquetes com al producte protagonista de la nova campanya «Tasta territori als restaurants». La iniciativa, que té l’objectiu de posar en valor el producte de proximitat, proposa a locals i visitants degustar les seves croquetes en alguns establiments de restauració de la zona.

Les croquetes se serviran als restaurants El Miracle (Riner), L’Hostal Nou (Llobera), Hostal Forn de Su (Riner), Roquerols (Salo, St. Mateu de Bages) i Monegal (St. Llorenç de Morunys). L’oferta de llançament, que serà vigent en el transcurs de la campanya, és de 7,5 euros i permet tastar l’assortit de sis croquetes elaborades i cuinades per membres de la cooperativa amb la col·laboració de Javivi Fogons Rurals.

Mitjançant un producte propi, la cooperativa rural vol fomentar el consum local i responsable també en la dimensió de la restauració. En aquest sentit, les croquetes incorporen productes del territori. Diversificades en sis varietats a dia d’avui, les croquetes de Territori de Masies es poden adquirir a través de la botiga en línia de la cooperativa, així com a la pròpia agrobotiga, localitzada al restaurant El Miracle. Així mateix, també en són punts de venda la botiga dPagès, emplaçada a Solsona, i la carnisseria toranesa Casa Magí.

Aquesta iniciativa se suma a altres actuacions circumscrites en el projecte «Tasta Territori als Restaurants». La darrera es va dur a terme el passat agost en tres restaurants que són socis de la cooperativa. Tanmateix, aquesta campanya es duu a terme en paral·lel al llançament de la Cistella del Territori, una nova acció impulsada en el marc del servei de Nevera Plena que té la voluntat d’establir sinergies amb els allotjaments turístics socis.