Regió7

Regió7

La Fira de Sant Isidre tanca amb èxit omplint els carrers de Solsona

L’organització destaca l’afluència de gent durant el cap de setmana i el bestiar com a pol d’atracció

El Camp del Serra, amb la mostra de bestiar, torna a ser el principal pol d’atracció de la fira | ALEX GUERRERO

La Fira de Sant Isidre va finalitzar ahir deixant un sentiment de satisfacció en l’organització. Després de dos anys sense poder-la celebrar amb normalitat, l’edició d’enguany va tornar a omplir de gent els carrers de Solsona i el Camp del Serra.

«El balanç és molt positiu, estem molt contents. Ha passat moltíssima gent durant tot el cap de setmana», va dir a Regió7 el president de la fira i conseller comarcal, Joan Codina. «Després de dos anys sense poder viure-la amb normalitat, aquest any ha agafat molta empenta. Ara el repte serà repetir-ho», va apuntar.

Durant tot el cap de setmana el temps ha acompanyat expositors i visitants. El sol i la bona temperatura ha convidat la gent a sortir de casa i voltar pels diferents espais de la fira. En aquest sentit, l’organització valora molt positivament l’afluència de gent durant els dos dies de la fira i el fet que tots els actes hagin fet ple o gairebé.

Pel que fa als expositors, l’organització assegura que també han quedat satisfets, no només per les vendes que hagin pogut fer o la informació que hagin pogut donar, sinó també pel fet de poder recuperar la normalitat.

L’espai que ha tingut més èxit de la fira ha tornat a ser el Camp del Serra, concretament la mostra de bestiar que finalment va acabar reunint gairebé 400 animals. Així, el bestiar i el sector agrícola i ramader continuen sent el pol d’atracció de la fira ja no només per a la gent del sector que la visita sinó també per a les famílies.

Destaca també el nucli antic, on gràcies a l’organització de més activitats i concerts hi ha passat més gent.

Un dels grans canvis era passar la fira de tres a dos dies. L’organització destaca que la resposta ha estat positiva tant per part dels expositors com del públic, però encara s’ha de decidir si es mantindrà de cara a futures edicions.

Compartir l'article

stats