Els abonats de Telefónica Movistar o dels serveis que depenen de les seves infraestructures a Solsona o Olius estan patint problemes de connexió a internet i també de telefonia. L'Ajuntament de Solsona ha informat de dues incidències massives a Solsona i Olius que deixen sense connexió centenars d’abonats. La companyia ha informat el consistori que ja s'està treballant per restablir el servei.

En el cas de Solsona, a més dels particulars afectats també pateixen les conseqüències de l'avaria diversos serveis municipals com les oficines de l'ajuntament, la Policia Local o la Biblioteca Carles Morató. El Centre Sanitari també s'ha vist afectat per la incidència. Fonts de l'ens de salut comarcal diuen que van començar a notar problemes ahir a la tarda i que això alenteix o impedeix alguns tràmits.

Pel que fa a Olius, l'alcalde Antoni Márquez assegura que en el seu cas no és una afectació general ja que la majoria de veïns no són clients de Telefónica Movistar. En aquest sentit l'Ajuntament ha pogut continuar treballant amb normalitat.