L’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys està duent a terme les obres de millora i ampliació del menjador escolar. L’obra, destinada a l’Institut Escola Vall de Lord, implica que el casal d’estiu del municipi hagi hagut de canviar d’ubicacions .

Les obres del menjador estan finançades amb fons propis de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del centre i del mateix ajuntament piteu. Les actuacions consisteixen a retirar la cuina existent del menjador, obrir la cuina que hi ha a la sala polivalent, adequar un nou espai que fins ara no s’utilitzava i fer nou tot el paviment del terra del menjador.

Paral·lelament, durant aquest estiu el Departament d’Educació té previst executar obres a la zona de l’Institut Escola Vall de Lord dedicada als cursos de secundària. Aquestes obres suposen una inversió de 45.000 euros per a la zona escolar del municipi.

La realització d’aquestes obres juntament amb el fet que fins aquest divendres 8 de juliol els docents del centre han de preparar les classes per l’inici del proper curs i que només puguin cedir un espai han fet que el casal d’estiu hagi canviat d’ubicacions. Per aquest motiu estan fent ús del poliesportiu, la nova sala polivalent del municipi i una aula dels barracons.

L’Ajuntament de Sant Llorenç assegura en un comunicat que «sabem que per tots aquesta situació és complicada, però agraïm a Escoltes, Arcada i Institut Escola Vall de Lord la seva comprensió amb què els treballs que es porten a terme són necessaris i milloraran les instal·lacions existents».