El passat dilluns 3 d’octubre va arrencar la tercera edició de la campanya UBICa’t, el trivial per a joves i adults, amb preguntes relacionades amb Solsona i amb la qual es podran guanyar fins a 1.000 euros en vals de compra.

Per poder participar en aquest concurs és indispensable descarregar-se l’App, que es pot fer a través de Google Play, Apple Store o la web de la campanya. Després de descarregar-la i registrar-se, els usuaris trobaran dins l’aplicació un mapa de Solsona dividit en cinc zones i amb establiments adherits a cadascuna d’elles.

La dinàmica del concurs és semblant a la d’un trivial tradicional. Els participants han de respondre correctament a cinc preguntes de cada un dels colors que formen part del joc, però per poder respondre-les, s’ha d’anar als establiments adherits, identificar el codi QR que hi haurà en cada un d’ells i escanejar-lo. D’aquesta manera, es podran respondre les preguntes i anar completant els colors corresponents a cada zona.

Després de respondre 25 preguntes correctament i de tenir tots els colors, els participants que ho hagin aconseguit entrara automàticament en el sorteig d’un premi de 1.000 euros en vals de compra. La campanya finalitza el 3 de novembre.