L’Associació en Defensa dels Animals de Solsona (ADAS) assegura que està col·lapsada i que necessita ajuda per trobar casa per tots els gats que ha trobat abandonats darrerament. Per aquest motiu, a través de la regidoria de Medi Ambient de la ciutat s'ha fet una crida a famílies que vulguin acollir algun dels felins, que són una quinzena. La majoria d'ells són gatons de molt curta edat.

L’ADAS, a través d’un conveni amb l’Ajuntament de Solsona, es fa càrrec de l’alimentació i les despeses veterinàries dels gats. Però necessita urgentment trobar cases d’acollida, tal com s’ha demanat en anteriors campanyes, i adopcions. L’associació recorda que és un grup de persones voluntàries que alimenta, esterilitza, cuida, medica, dona biberons i corre al veterinari fins i tot de matinada. Hi ha membres de l’associació que tenen fins a tres animals a casa, i ja no tenen espai. D’aquí la necessitat de trobar noves llars.

També es pot ajudar l’associació fent-se’n soci o fent aportacions econòmiques mitjançant la plataforma Teaming. Per contactar-hi es pot fer per telèfon al 617 88 81 14, o bé per correu electrònic a adasolsona@gmail.com.