El mag solsoní Pere Rafart va tenir un espectador de luxe la setmana passada a Barcelona, ni més ni menys que Leonardo DiCaprio. L'actor estatunidenc va visitar Barcelona la setmana passada i va aprofitar per visitar la històrica botiga El Rei de la Màgia, una referent del sector, on va poder gaudir de l'espectacle de màgia de Rafart.

El solsoní li va oferir un 'show' de màgia de prop que va durar aproximadament 30 minuts. En una publicació al seu compte d'Instagram, Rafart bromeja fent entendre que ell i l'actor guanyador d'un Oscar ja són amics i assegura que feia temps que no es posava tan nerviós en una actuació.

I és que Rafart és un mag reconegut mundialment pels seus trucs i espectacles. L'il·lusionista va guanyar el premi Memorial Ascanio i el Congrés Màgic Nacional l'any 2017. Un any després es va convertir en el segon millor mag del món en cartomàgia en una competició que es va dur a terme a Busan, Corea del Sud. De fet, aquest 2022 ha revalidat el subcampionat al Quebec, a Canadà. A més, Rafart també és reconegut per haver destacat en programes de televisió de màgia a Estats Units.