Entre divendres i diumenge de la setmana vinent el bisbat de Solsona acollirà les XIV Jornades de Formació per a Catequistes, organitzades pel Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC).

Les jornades seran encapçalades pel bisbe de Solsona Francesc Conesa, que també és president del SIC, i Mn. Joan Àguila, que n'és el director. S’espera que en les jornades hi participin més de 200 persones. Les ponències aniran a càrrec de Mons. José Rico Pavés, bisbe de Jerez, Mn. Jaume González Padrós i el Sr. Juan Carlos Carvajal. Per altra banda, els tallers seran conduïts per Mn. Joan Àguila i Mn. Jordi Font. En el marc d'aquestes jornades, el divendres 4 a la nit els assistents tindran l’opció de realitzar unes visites guiades a la catedral de Solsona o al Museu Diocesà i Comarcal.

Durant les jornades també es celebraran misses com la del dissabte al vespre que es farà al santuari del Miracle, vetlles de pregària, entre altres. Així, el diumenge dia 6 hi haurà una eucaristia de cloenda de les jornades que es celebrarà a l’església del Cor de Maria.