El Centre d’equí la Bòfia i la Piscina la Coma organitzen aquest diumenge la 5a Fira de la Neu i la Muntanya, al recinte de la piscina municipal de la Coma i la Pedra, que es durà a terme entre les 11h i les 15h.

Així, la Fira de la Neu es consolida com un punt de trobada per moltes empreses que es dediquen a aquest sector durant la temporada d'hivern. Començant per les estacions d’esquí com el Port del Comte, Tuixent la Vansa, botigues com Tàndem Solsona, EsquiOutlet.com, clubs com el CE la Coma o el CENA, escoles d’esquí, fabricants d’esquís com els catalans Liken Skis, empreses especialitzades en esquí de fons i rollers com Bones Sports, entitats esportives com ETFEM, un outlet de material de muntanya i un mercat de 2a mà on tots els visitants i interessats en podran ser partícips.

Pels petits també hi hauran activitats pensades per a ells, com un taller de pintar cares, circuïts, roller ski, inflables, slackline, que organitzaran diverses empreses i entitats durant la jornada. També hi haurà servei de bar des de les 9 del matí fins a la finalització de la fira.

Aquesta fira té com a principal objectiu donar a conèixer la nostra vall, posant en valor moltes de les empreses i entitats que hi donen vida, també en època d'hivern, i les infinites activitats que s’hi es poden fer i gaudir. En el cas de mala previsió de temps per pluja o neu, la fira es traslladarà al pavelló municipal de Sant Llorenç de Morunys.