Les primeres nevades al Solsonès posen en marxa la campanya de manteniment de camins

Les primeres actuacions han estat aquest cap de setmana a la Molsosa i Odèn | El Pirineu també ha vist els primers flocs a les cotes més baixes

Tasques de manteniment als camins per les nevades

Tasques de manteniment als camins per les nevades / Consell Comarcal

Redacció

Les primeres nevades al Solsonès han activat aquest cap de setmana la campanya de manteniment hivernal de la xarxa de camins, impulsada pel Consell Comarcal. Es tracta d'un servei que es presta a petició i a càrrec dels ajuntaments de la comarca. Les primeres actuacions s'han dut a terme al llarg d'aquest cap de setmana en camins de la Molsosa i d'Odèn.

La neu també s'ha fet notar al Port del Comte, que segons el Servei Meteorològic de Catalunya Meteocat) ha registrat un gruix de neu màxim de 5 centímetres. Això s'ha produït el mateix cap de setmana en què l'estació obria la zona de debutants i la de trineus i tubbies.

El Solsonès no és l'única comarca de cobertura d'aquest diari que ha pogut gaudir del paisatge enfarinat que la neu ha deixat en alguns indrets. De fet, el Pirineu va viure la nit de dissabte a diumenge la primera nevada a cotes baixes de l'hivern. En l'arrencada del pont llarg de la Puríssima, les valls han recollit el primer mantell blanc que des de la Seu d'Urgell fins a Puigcerdà ha fixat gruixos de fins a dos centímetres.