Solsona presenta l'agenda de Nadal amb una quarantena llarga d'activitats

La portada d'enguany és obra de Sofiya Kulyk i presenta el carrer del Castell com a protagonista

Sofiya Kulyk, guanyadora del Concurs de postals de Nadal, al costat de l'alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert

Sofiya Kulyk, guanyadora del Concurs de postals de Nadal, al costat de l'alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert / Ajuntament de Solsona

Redacció

Solsona ja ha publicat en format digital l'agenda de Nadal del 2022, editada per la regidoria de Cultura. La publicació, que arribarà a les llars solsonines al llarg de les pròximes setmanes, recull una quarantena llarga d’activitats organitzades a Solsona per institucions i entitats des del 8 de desembre fins a mitjan gener.  

El carrer del Castell amb l’enllumenat nadalenc encès és la imatge de la portada d'enguany, obra de la solsonina Sofiya Kulyk, guanyadora del vintè Concurs de postals de Nadal. Autora del disseny gràfic de la darrera Festa Major, Sofiya Kulyk ha tornat a imposar-se en aquest concurs sobre les altres quatre propostes amb una il·lustració digital, d’acord amb el veredicte de la comissió Any Roure, jurat d’aquesta edició.

Les activitats començaran durant les setmanes prèvies a les festes, amb projeccions de pel·lícules, sessions de contacontes, balls per a la gent gran o cantades de nadales. Els solsonins també podran gaudir del Trenet de Nadal, que enguany amplia l'oferta de dies, amb sortides el 17, 18, 22, 23 i 24 de desembre, i ofereix un recorregut més llarg pels carrers més cèntrics de Solsona.

Durant les festes, l'agenda es farcirà d'activitats com la visita dels patges, espectacles i tallers infantils, representacions dels Pastorets, entre moltes altres propostes que ompliran de vida el nucli de la ciutat. El programa clourà amb el lliurament dels premis dels concursos de postals de Nadal, pessebres i aparadors de Nadal.