El nou sistema informàtic del Centre Sanitari del Solsonès activa dues funcions per fer consultes i programar visites

La direcció del centre considera que el nou programari suposa un salt qualitatiu en la gestió de les dades mèdiques dels pacients

El nou programa informàtic del Centre Sanitari activa dues funcions per fer consultes i programar visites

El nou programa informàtic del Centre Sanitari activa dues funcions per fer consultes i programar visites / AJUNTAMENT DE SOLSONA

Redacció

Dos mesos després de l’entrada en funcionament del programa informàtic ECAP del Centre Sanitari del Solsonès, els usuaris ja poden fer ús de dues noves funcions que permeten fer consultes i programar visites al metge. La direcció del centre considera que el nou programari suposa un salt qualitatiu molt important en la gestió de les dades mèdiques de la gent de la comarca.                                                      

Per una banda, s’ha activat la e-consulta, una eina que permet, a través de l’aplicació, que la ciutadania faci consultes en línia al seu equip d’atenció primària. D’altra banda, es pot programar una visita en un espai que ofereix la possibilitat de demanar cites, fer consultes i gestions i tràmits administratius. Aquest apartat està agrupat pels principals motius de demanda que es fan als Centres d’Atenció Primària (CAP) i forma part del nou model de la gestió de la demanda que impulsa el Departament de Salut, amb el projecte de desburocratització i el pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària. 

La presidència i la direcció del Centre Sanitari del Solsonès agraeixen a la població de la comarca la comprensió durant els primers dies de la implantació del nou sistema, que ha implicat el traspàs d’uns 650.000 diagnòstics i 83.000 històries clíniques corresponents a totes les persones, de dins i fora de la comarca que, en algun moment durant els darrers vint anys, han acudit al Centre Sanitari.