La futura àrea reservada a les autocaravanes a Solsona disposarà d'un punt net per a la càrrega i descàrrega d'aigua. Recentment, l'Ajuntament ha contractat la instal·lació d'aquest servei a l'empresa Àrea 13 per un import de 10.333 euros (sense IVA), amb la previsió d'obrir la zona destinada a aquests vehicles abans de l'estiu.

L'objectiu del consistori és regular la presència d'autocaravanes a la ciutat, que ha incrementat en els darrers anys, i establir un lloc adequat per a la seva pernoctació. En aquests moments, s'està treballant en la pavimentació de l'àrea reservada per a les autocaravanes, situada a l'avinguda de Sant Jordi, així com en la compra de la maquinària necessària.

El nou equipament que ha adquirit l'Ajuntament permetrà als vehicles buidar directament les aigües brutes a la xarxa de clavegueram i carregar aigua neta als dipòsits. El pagament per al servei s'haurà d'efectuar amb targeta i l'import es bonificarà amb uns vals de descompte per consumir al comerç local de la ciutat.