La sala Lo Cal Boig torna a obrir les portes cada dijous a la tarda durant el període escolar

L’espai estarà obert al públic general amb visita lliure per veure els Gegants Bojos del Carnaval de Solsona

Una família observa els gegants del Carnaval durant la seva visita a Lo Cal Boig

Una família observa els gegants del Carnaval durant la seva visita a Lo Cal Boig / ARXIU/ARNAU VALVERDE

Redacció

Després que més de 350 persones visitessin al local durant aquest Carnaval 2023, el Lo Cal Boig obrirà les portes setmanalment d'ara i fins a final de curs. Cada dijous durant el període escolar l'espai restarà obert amb visita lliure des de 2/4 de 6 fins a les 7 de la tarda.

Tot presentant el carnet de soci del Carnaval de Solsona l'entrada serà gratuïta i per la resta de visitants costarà dos euros. Les entrades es poden comprar en línia amb anterioritat al web entradessolsones.com i també es poden adquirir amb targeta a la mateixa entrada del local.

Solsona Experience, la cooperativa que gestiona l'espai, ha optat per continuar amb aquesta iniciativa un cop acabat el Carnaval. "Obrim el dijous a la tarda amb aquest format perquè fins ara el que s'havia proposat estava pensat més per la gent de fora i creiem que obrint en aquestes franges horàries donem una opció als solsonins de poder gaudir també del Lo Cal Boig", explica Ester Vila, treballadora de la cooperativa.

Igualment, les visites guiades al Lo Cal Boig i al Quarto dels Gegants continuen en marxa cada dissabte a les 5 de la tarda i cada diumenge a 2/4 de 12 del migdia.